Foam, verven en bloemen

Wat is er in de voorbije weken hard gewerkt! Doordat de tent lekker vol zit met Fun Fun-ers, zijn de bouwavonden niet alleen erg productief, maar vooral enorm gezellig. Een prachtig gezicht om jong en oud zo samen te zien werken."Blauw bloed" krijgt nu echt zijn vorm. Het lassen is bijna klaar.

lassen

 

Wellicht denk je nu, nou dat gaat mooi daar. dat klopt, want vorig jaar ging het laatste betonijzer, pas diep in priknacht er aan. Maar ja, er schuilt toch een addertje onder het gras. Onze grootste uitdagingen zijn we mee bezig, of moeten nog komen.nl: Foam, verf en bloemen. De sierlijke vormen van de wagen, staan al voor een flink deel in het foam, maar een nog evenzo groot stuk moet nog. Ook het verven is een enorm karwei. Door de werkelijk enorme hoeveelheid knipwerk dit jaar, zal ook het schilderen niet meevallen.Vooral als je bedenkt dat we beide klussen deze week af willen hebben.

prikken

Kortom, de drukke maar mooiste weken van het jaar zijn aangebroken. Twijfel dus niet, maar kom gewoon naar onze tent, en proef die corsosfeer.We hebben er weer zin in!

 

Back to top