Geslaagd jubileum feest.

Zaterdag 3 mei was het dan zover. het jubileumfeest ter ere van ons 25 jarig bestaan. 's ochtends nog even de laatste puntjes op de "i" zetten, maar na de middag kwamen de eerste funfun-ers binnendruppelen. De opkomst was enorm, en er was voor jong en oud wat te doen. Daardoor was het echt een familiefeest. 3mei1

Na het eten was een spanndende corsoquiz. Onder toezicht van een strenge maar rechtvaardige jury, werd uiteindelijk Gerwolt Westhuis als winnaar uitgeroepen. Niet zo gek als je bedenkt dat hij al sinds de beginjaren bij Fun Fun mede verantwoordelijk is voor de ontwerpen. Maar hij bekende wel, dat hij het niet kon zonder de hulp van zijn buurmannen. 

3mei2

Rond 21:00 werd het tijd voor een nieuw hoogtepunt van de dag. De maquette presentatie. In een introfilm werd teruggekeken op de voorbije 24 jaar, en langzaam maar zeker toegewerkt naar het nieuwe ontwerp. Op spectaculaire wijze werd de maquette van "Gelanceerd" onthuld. Wat het exact inhoud zullen we net als andere jaren tijdens de presentatieavond in Juni laten zien.

Back to top